Tepe Reklamı3

MHP' DEN İHRAÇ EDİLEN OSMAN TERCAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLACAK MI?



Eklenme Tarihi: 19/01/2023

MHP' DEN İHRAÇ EDİLEN

OSMAN TERCAN TEKRAR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLACAK MI?


Samsun 28. Dönem  Milletvekiliği Aday adaylığı için yola çıkan Müteahhit siyasetçi Osman Tercan şok bir kararla MHP Samsun İl Disiplin Kurulu kararıyla MHP’den  ihraç edilmişti.


İhraç Kararında görsel ve yazılı basında sosyal medyada kendine ait Tercan İnşaat firmasının reklamını partimizin ismini ve logosunu kullanmak suretiyle tanıtım, şahsınıza görev verilmiş gibi yetkisiz toplantılar  toplantılar ve konuşmalar yaptığınız tespit edilmiş savunmanız ve delilleriniz incelenmiş MHP tüzüğünün 78. Maddesinin 4. Fıkrası aykırı aykırı hareket etmiş olduğunuz tespit edilmiştir. Yapılan gizli kapalı oylamada Parti üyeliğinden kesin çıkarılmasına karar verilmiştir ifadelerine yer verilmişti.


Osman Tercan MHP'den ihraç edildikten sonra Tercan İnşaat'ın tavanın da bulunan MHP' nin logosunu da sökmüştü.


MHP 'den ihracından sonra tekrar siyasete girip girmeyeceği  milletvekilliği aday adayı olup olamayacağı sevenleri tarafından merak edilirken Osman Tercan bu konuda suskunluğunu koruyor. 


Güneş olmayan yerde kapalı alanda güneş gözlüğü takıp kendi öz çekimini yapan sadece kendi sosyal medyasında 3-5 kişinin takip ettiği  Tercan İnşaat sahibi Osman Tercan'ın Mhp olmazsa başka partiden mi  yada bağımsız mı aday adayı olacak henüz bilinmiyor.


MHP'den ihraç edildikten sonra Tercan inşaat'ın tavanında bulunan MHP logosunu da söken Osman Tercan tekrar MHP üyeliği için baş vurduğu ve tekrar MHP üyeliğini alırsa aday adayı olacağı bilgisine ulaşıldı.