Tepe Reklamı3

Karapıçak ve Edis gözü Meclis'e dikti



Eklenme Tarihi: 13/10/2022

Karapıçak ve Edis gözü Meclis'e dikti

Devlet Bahçeli'nin izlediği politika nedeniyle Samsun'da 4'üncü parti durumuna düşen MHP'de, iki isim küskün seçmenin eleştiri çanlarına kulak tıkıyor. MHP İl Başkan Abdullah Karapıçak ve MYK üyesi Hüseyin Edis'in gözü Meclis koltuklarında.

14 Mayıs 2022 tarihi siyasi arenada seçim günü olarak konuşulmaya devam ederken, partilerde kazan kaynamaya devam ediyor. Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğanın öncülüğünde çalışmalarına her geçen gün hız vermeye devam ederken, Millet İttifakı halen adayında hangi ismin olacağına karar verebilmiş değil. Ekonomik krizin pik yaptığı dönemde gidilecek seçim siyasi partiler için bu defa özellikle büyük önem arz ediyor. 

ŞİMDİLİK 2 İSMİN ADAY ADAYLIĞI KONUŞULUYOR

Yerel seçimleri de büyük ölçüde etkileyecek olan genel seçimler için, gerek genel ve gerekse yerelde pek çok isim Milletvekili aday adaylığına alttan alta hazırlanıyor. Samsun'dan Meclis'e gözünü diken şimdilik iki isim bulunuyor.

BAHÇELİ'NİN POLİTİKASI SEÇMENİ KÜSTÜRDÜ

İttifak öncesi dönemde AKP Lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı en sert dille eleştiren liderlerden Devlet Bahçeli'nin izlediği politika nedeniyle ülke genelinde olduğu gibi Samsunda da büyük oy kaybeden MHP'ye eleştiri yağmuru devam ediyor. 

MHP SAMSUN'DA 4'ÜNCÜ PARTİ OLDU, İYİ PARTİ ÖNE GEÇTİ

Genel seçimde Mecliste koltuk kapmayı düşünen MHP'nin işi oldukça zor. İYİ Parti'nin her geçen gün yükseliş ivmesini artırdığı Samsun'da, MHP 4'üncü parti durumunda.

SOKAK VE KULİSLER MHP 1 VEKİL BİLE ÇIKARTAMAZ DİYOR

Geçtiğimiz seçimler Erhan Usta'yı milletvekili çıkartan ancak partiden ihraç edilince vekilsiz kalan MHP'nin, bu yıl da vekilsiz kalacağı parti kulislerinde ve sokakta kesin olarak bakılıyor.

KARAPIÇAK VE EDİS SEÇMEN ÇANINA KULAK TIKIYOR

MHP için sıkıntı çanlarının çaldığı dönemde milletvekili aday adaylığı için iki isim konuşuluyor. Bunlar, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Siyasi Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Edis.

Kaynak:Diyekonuştu