Tepe Reklamı3

DEVRİM İPEKDAL DSP SAMSUN İL BAŞKANI ÇALIŞMIYORLAR SAMSUN'A ZARAR VERİYORLAR



Eklenme Tarihi: 01/06/2022

ÇALIŞMIYORLAR  SAMSUN'A ZARAR VERİYORLAR

Samsun Demokratik Sol Parti l Başkanı Devrim İpekdal Samsun’da belediyeler yeterince çalışmıyor yetersiz dedi.

Samsun Demokratik Sol Parti l Başkanı Devrim İpekdal Samsun İl Başkanlığımızı açalı bir yıl oldu bir yıl içerisinde Samsun’un bütün ilçelerinde ilçe başkanlıklarımızı açtık dedi.

Samsun il başkanı olarak ben ve ilçe başkanlarımız vatandaşlarımızın dertlerini dinlemek vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için gece gündüz demeden mahallerde tek bir gezilmedik hane kalana kadar vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm olmaya çalışıyoruz dedi.  

Samsun Demokratik Sol Parti il Başkanı Devrim İpekdal Samsun’da belediyeler yeterince çalışmıyor yetersiz özellikle Büyükşehir belediye başkanı Mustafa Demir’in çalışmalarının yetersiz olduğunu yaptıkları yıkım çalışmalarıyla Samsun’un tarihi dokusuna zarar verdiğini söyledi.

Devrim İpekdal Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in Samsun’a faydası olduğunu Samsun halkına faydası olduğunu düşünmüyorum Samsunu bitirmek için el birliği ile ellerinden geleni yapıyorlar Samsun’un kültür ve tarihine zarar veriyorlar dedi.

Geçmişin tarihi dokusunu yeni neslinde bilmesi için çalışma yapılabilir mesala şu anda bulvarı AVM olan yer eski tekel binalarıydı bunu yeni nesil fazla bilmiyor bulvar AVM nin musait bir yerine eskiden buranın eski tekel sigara fabrikası olduğunu hatırlatan  buranın tarihinin yazılarak orada zamanında çalışan insanların çalıştığını gösteren bir yer olsa gençlerimize geçmişi hatırlatan bir yer olur diye konuştu.

Devrim İpekdal İlkadım Belediyesinde hiçbir çalışma yok İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın önümüzdeki seçimlerde adaylığı söz konusu değil çünkü geçtiğimiz 3 yılda bir çalışma yapmadı dedi.

Samsun Demokratik Sol Parti l Başkanı Devrim İpekdal Önümüzdeki seçimlere Samsun Büyükşehir belediyesi başta olmak üzere bütün belediyelere talibiz ve belediye başkanlıklarını kazanmak için gece gündüz var gücümüzle çalışıyoruz dedi.

Samsun Demokratik Sol Parti l Başkanı Devrim İpekdal daha yaşanabilir bir Samsun için  28. Dönem millet vekili aday adayım tüm halkımızın desteğini bekliyorum dedi.

Samsunnoktahaber \  Ercan Yağlı

.