Tepe Reklamı3

Gümüşhaneli Gençler Piknikte Bir Araya Geldi.



Eklenme Tarihi: 09/08/2020

Gümüşhaneli Gençler Piknikte Bir Araya Geldi.

Samsun'da yaşayan Gümüşhaneli gençler Piknik etkinliğinde bir araya gelerek güncel konularda istişare Yaptılar.

Samsun Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Erdal Dinç'in organize ettiği etkinlik, Başkan Dinç'in açılış konuşmasıyla başladı. Programa ( SAMGÜDEF ) Samsun Gümüşhaneliler Federasyon Başkanı Op.Dr. Mustafa Seven'de katıldı.

SAMGÜDEF Başkanı Op.Dr. Seven Yapılan etkinlikte gençlere ve hemşehrilerine Dünya'yı etkisi altına alan, Ülkemizinde büyük bir mücadele hâlinde olduğu ( kovid-19 ) Koronavirüs salgını hakkında bilgilendirmede bulundu, tavsiyeler verdi.


Son zamanlarda pandemi tedbirlerine uyma konusunda gösterilen zafiyetler nedeni ile vaka sayılarının tekrar yükseldiğini dile getiren Seven,'' Sizlere en büyük tavsiyem sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'nın da hergün defalarca dile getirdiği Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına uymanızdır.'' Başkan Seven, gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Başkan Seven,'' Sizler bizim geleceğimizin teminatı Ülkemizin hazinesisiniz. Her konuda dün olduğu gibi bugün de yarında yanınızda olmaktan onur duyuyorum'' dedi.


Programa Başkan Seven'in konuşmasının ardından samimi bir ortamda sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek devam edildi.


Program hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve piknik alanının temizliğinin ardından sona erdi...