Tepe Reklamı3

TEKNİK DİREKTÖRÜ ERTUĞRUL SAĞLAM’DAN AÇIKLAMA



Eklenme Tarihi: 29/08/2020

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor ile oynadığımız hazırlık maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Yeni sezonun ilk hazırlık maçını oynadıklarını belirten Ertuğrul Sağlam, “İlk maçımızı oynadık. Daha fazla maç oynamak istiyorduk ama olmadı. Bu maçtan fiziksel olarak hangi seviyede olduğumuzu görmek ve sistemle alakalı anlayışın yansımasını görmekti” dedi.
Lig sonunda Süper Lig özlemini sonlandırmak istediklerini belirten Ertuğrul Sağlam, “2 takımın da ilk hazırlık maçıydı. Onun için oyun kalitesi açısından fazla bir beklentimiz yoktu. 2 takım da iyi mücadele etti. 2. yarı taze oyuncular girdi. 2. yarı da mücadele açısından fena olmadı. Sonuç olarak bizim açımızdan kazanımları olan bir maç oynadık. Zorlu bir lig öncesinde Trabzonspor ile oynamak iyi oldu. Transfer ettiğimiz oyuncuların takıma geç katılması maçta olmalarını engelledi. Pazartesi günü aramıza katılacaklar olacak. Onları da aramıza alıp 11 Eylül’de başlayacak lig öncesinde takımımızın içine katacağız. Bu zorlu Süper Lig mücadelesine hazırlayacağız. Bütün hedefimiz ve amacımız ligin sonunda ulaşmak istediğimiz şampiyonluk ve Süper Lig özlemini sonlandırabilmek. Bütün çalışmamız bu yönde ilerliyor. Yeni gelecek arkadaşlarla takımımız çok daha güçlü ve alternatifli olacak. Bu lig mücadelesinin sonunda taraftarın yıllarıdır özlediği Süper Lig’e ulaşacağımızı umuyorum. İki takım arasındaki dostluk için iyi bir maç oldu" diye konuştu.