Tepe Reklamı3

Samsunspor 3 - 2 Sakaryaspor



Eklenme Tarihi: 19/09/2022

Yılport Samsunspor, son dakikaları büyük heyecana sahne olan maçta Douglas Tanque’nin attığı 3 golle rakibini 3-2 mağlup ederek kötü gidişe 'dur' dedi.

İLK YARI SESSİZ TAMAMLANDI
Yılport Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’in 6. haftasında evinde Sakaryaspor’u konuk etti. Sezonun ilk 5 haftasında istediği sonuçları alamayan Kırmızı-Beyazlılar, görevden alınan teknik direktör Bayram Bektaş ve Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan’ın yokluğunda Emre Bayraktar idaresinde sahaya çıktı.

Mücadelenin ilk yarısı her iki takım açısından da kısır geçti. Fazla pozisyonun yaşanmadığı ilk 45 dakika 0-0 sona erdi.  İkinci yarıya daha istekli başlayan Yılport Samsunspor, 57. dakikada oyuna Fofana ve Douglas Tahque’nin daha hareketli bir görüntü ortaya koymaya başladı. 

3 GOLLE ADETA ŞOV YAPTI
Bu hareketlilik meyvesini 63’de verdi. Sağ kanattan ceza sahasına gönderilen topu ağlarla buluşturan Douglas Tanque, Kırmızı-Beyazlıları 1-0 öne geçirdi. 75. dakikada yine sahneye Douglas Tanque çıktı. Yaklaşık 30 metreden kaleye adeta füze yollayan Brezilyalı futbolcu durumu 2-0 yaptı.

Pes etmeyen konuk takım 80’de Kasongo ile farkı 1’e indirdi (2-1). Skoru korumak isteyen Kırmızı-Beyazlılar, Alim’e çarpan topun ağlara gitmesi ile şoku yaşadı (2-2).  

Tam maç böyle bitecek derken Fofana ceza sahasında çalımlarla rakiplerini geçerek topu Douglas Tanque ile buluşturdu. Brezilyalı yıldız, topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu tayin etti (3-2).