Tepe Reklamı3

Pendikspor-Samsunspor :0-2



Eklenme Tarihi: 29/10/2022

Spor Toto 1. Ligde Samsunspor, Pendikspor deplasmanın 3 puanla dönüyor. 90 dakika Samsunspor'un 2-0'lık galibiyetiyle tamamlandı.

Kırmızı beyazlılar, iki maç aradan sonra Pendik'te Ali Ülgen ve Laura'nın golleriyle İstanbul'dan şen dönüyor. Samsunspor, bu galibiyetle zirve yarışındaki iddiasını da bir kez daha kanıtlamış oldu. 

Spor Toto Birinci Ligi'nde Samsunspor, Pendikspor deplasmanında ilk devreyi 1-0 önde tamamladı. Rakibi karşısında oyuna iyi başlayan ve ilk 15 dakikalık periyotta önce Laura sonra Osman ile iki net pozisyon bulan kırmızı beyazlılar, baskılı oyununun karşılığını Ali Ülgen'in jeneriklik frikik golüyle aldı. Genç savunma oyuncusu, attığı muhteşem bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve Samsunspor, Pendikspor karşısında ilk devreyi 1-0 önde tamamladı. 

Önemli bir galibiyet aldı!  

Kırmızı beyazlılar, karşılaşmanın ikinci devresine ilk yarıda olduğu gibi yine hızlı bir başlangıç yaptı. Rakip Pendikspor'un muhtemel ataklarını başlamadan kesen kırmızı beyazlılar, kontraataklarla rakip kalede farkı artırmaya çalıştı. Hem savunmada hem de hücumda etkisini artıran Samsunspor, 61.dakikada Laura, Ahmet Sağat'ın asistiyle topu Pendikspor filelerine gönderdi ve Samsunspor, maçta skoru 2-0 a getirdi.

Karşılaşmadan Dakikalar 

1' Maç başladı

12' Laura'nın sol çaprazdan kaleye gönderdiği top direğin yanından auta çıktı.

33' GOOOOOOL: AAALİİİİİİİİ ÜÜÜÜLGEEEENNNNN

Pendikspor Futbol A.Ş. 0 - 1 Yılport Samsunspor

45' :  İlk yarı sonucu!

Pendikspor Futbol A.Ş. 0 - 1 Yılport Samsunspor

46' :  İkinci yarı başladı!

60' GOOOOOOL: GAAEEETAAAAAANNN LAAUURRAAAAAAA

Pendikspor Futbol A.Ş. 0 - 2 Yılport Samsunspor

70' Ahmet Sagat oyundan çıkarken yerine Ali Kaan Güneren dahil oluyor.

85' Laura oyundan çıkıyor Harris giriyor.

85' Oyuna giren oyuncu Berk Taşkın, çıkan oyuncu Ali Ülgen.

MAÇ SONUCU

Pendikspor Futbol A.Ş. 0 - 2 Yılport Samsunspor