Tepe Reklamı3

Hüseyin Eroğlu, transfer çalışmalarına başladı



Eklenme Tarihi: 15/04/2023

Hüseyin Eroğlu, transfer çalışmalarına başladı

Yılport Samsunspor Teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, ara vermeden transfer çalışmalarına başladı. Bu akşam Belçika’ya gidecek olan deneyimli çalıştırıcı, KVC Westorlo -CLup Brugge maçını izleyecek ve scout ekibi tarafından listeye alınan iki oyuncuyu yakından takip edecek.

YILDIRIM’IN UÇAĞI İLE GİDİYOR

Ligin bitimine 6 hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Yılport Samsunspor, transfer taarruzuna erken başladı. Transferde Başkan Yüksel Yıldırım’dan tam yetki alan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, bu akşam Yıldırım’ın özel uçağıyla Belçika’ya gidecek. Seyahatte Eroğlu’na Westerlo Kulübü Başkanı Oktay Ercan ve yardımcı antrenörü olan kardeşi Halit Eroğlu da eşlik edecek. Deneyimli çalıştırıcı, burada KVC Westorlo -CLup Brugge maçını izleyecek ve scout ekibi tarafından listeye alınan iki oyuncuyu yakından takip edecek.

TRANSFERE 17 MİLYON EURO BÜTÇE

Transferde çok dikkatli olacaklarını her fırsatta dile getiren Başkan Yüksel Yıldırım, teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun izlemediği hiçbir oyuncuyu almayacaklarını da belirtmişti. Transfere 17 milyon Euro bütçe ayıran Başkan Yüksel Yıldırım, Süper Lig’deki ilk sezonda hedeflerinin ilk 10’da yer almak olduğunu, sonraki yıllarda ise Avrupa ve zirveyi kovalayan bir takım yaratma düşüncesinde olduklarını dile getirdi. 

TARAFTAR TEŞEKKÜR ETTİ

Şampiyonluğun mutluluğunu doyasıya yaşayan Yılport Samsunsporlu taraftarlar, 11 yıl sonra hasrete son veren Başkan Yüksel Yıldırım, teknik direktör Hüseyin Eroğlu ve futbolculara teşekkür etti. Süper Lig’de de takımlarını büyük bir coşku ile destekleyeceklerini ifade eden taraftarlar, “Başkanımıza ve hocamıza olan güvenimiz tam. Süper Lig’de de adımızdan sıkça söz ettireceğiz. Bizler tribünde, futbolcular da sahada Atatürklü arkayı en iyi şekilde temsil edecek” ifadelerini kullandı.

Hedefhalk