Tepe Reklamı3

19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor taraftarı şov yaptı



Eklenme Tarihi: 23/04/2023

19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor taraftarı şov yaptı


Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, 19 Mayıs Stadyumu’nda şov yaptı. Şampiyon sesleri ile tribünleri inleten taraftarlar, başarıdaki paylarını da gözler önüne serdi.


Yılport Samsunsporlu taraftarlar, Keçiörengücü maçında adeta tribün dersi verdi. Kırmızı-Beyazlı renklere gönül veren 30 binin üzerinde taraftar, tribünlerde muhteşem görüntülere imza attı. Kadın erkek, çocuk genç yaşlı demeden 19 Mayıs Stadyumu’nu dolduran taraftarlar, şampiyon takımlarını bağrına bastı. Yaptıkları konfeti şovlar ve koreografilerle herkesi kendilerine hayran bırakan taraftarlar, şampiyonluktaki paylarının ne kadar büyük olduğunu da bir kez daha gözler önüne serdi.


Keçiörengücülü futbolcular, karşılaşma öncesinde büyük bir centilmenlik örneği gösterdi. Isınma hareketleri için sahaya gelen misafir takım oyuncuları, “Samsunspor’a Süper Lig’de başarılar dileriz” yazılı pankart açtı. Maç için sahaya Kırmızı-Beyazlılardan önce gelen Ankara temsilcisinin futbolcuları, karşılıklı dizilerek bir koridor oluşturdu. Konuk takım oyuncuları, oluşan koridordan geçerek sahaya çıkan Yılport Samsunsporlu futbolcuları alkışlayarak şampiyonluklarını bir kez daha tebrik etti. Bu davranışlar, tribünlerden büyük alkış aldı.


Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte sahaya giren taraftarlardan bazıları kalelerde bulunan fileleri söktü.


Yılport Samsunsporlu binlerce taraftar, hakemin bitiş düdüğü ile birlikte sahaya girerek futbolculara şampiyonluk coşkusu yaşadı.


Yılport Samsunsporlu taraftarlar, tribünlerde renkli görüntüler oluştururken, görsel şovlarıyla da herkesi kendilerine hayran bıraktı.


Yılport Samsunsporlu futbolcular, maçın ikinci yarısında adeta coştu. Rakip fileleri peş peşe havalandıran Kırmızı-Beyazlılar, bir o kadar da fırsatı değerlendiremedi.


Yılport Samsunsporlu taraftarlar, Başkan Yüksel Yıldırım’a sevgi selinde bulundu, Taraftarlar ‘Büyük Başkan’ tezahüratları ile stadı inletirken Başkan Yüksel Yıldırım da alkışlarla taraftarlara karşılık verdi.


Hedefhalk