Tepe Reklamı3

SOSYAL BİLİMLER LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ



Eklenme Tarihi: 19/04/2024

SOSYAL BİLİMLER LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ 

 

Samsun İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri "Doğa ve Çevre, Yeşil Dönüşüm, Sıfır Atık" alanında gerçekleştirmiş olduğu sosyal sorumluluk projesinde binden fazla atık pili toplayarak İlkadım Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü Başkanı Sayın Süleyman TANRISEVEN'e teslim ettiler.  

İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Hamza SOFUOĞLU öğrencilerimize ve kulüp öğretmenlerimize  çevreye karşı duyarlılıkları için teşekkür ederek, atık pillerin diğer atık maddeler ile suya, doğaya karışması, çevreye geri dönülemez zarar verebilir. En basitinden atık pillerin içerisinde bulunan kimyasal maddeler, vahşi çöp depolama alanlarından sulama sularına ve toprağa karışarak inanılmaz bir çevre kirliliğine sebep olabilir dedi. 

 

İlkadım Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü Başkanı sayın Süleyman TANRISEVEN belediyemiz sınırları içeresinde geri döünüşüm çalışmaları yaptıklarını özellikle gençlerin bu konuda gösterdikleri ilginin kendilerini çok memnun ettiğini temiz bir çevre ve temiz bir İlkadım adına gerçekleştirilen örnek çalışmalarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyorum dedi.