Tepe Reklamı3

Yakakent'te İşsizlik ve Göç En Büyük Sorun



Eklenme Tarihi: 20/06/2020

Yakakent'te İşsizlik ve Göç En Büyük Sorun

Yakakent'te işsizlik ve işsizliğin yarattığı göç en büyük sorunu oluştururken, sahil esnafının  da kan ağladığı bildirildi.

İYİ Parti Samsun İl Başkan Adayı Ceyhun Karaca Yakakent'i ziyaret ederek İYİ Parti Yakakent  İlçe Teşkilatı yönetici ve üyeleri ile bir araya geldi.


Ceyhun Karaca toplantıda, adaylık süreci ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi, Yakakent'in sorunları ve çözümü ile ilgili olarak bilgi aldı, değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Parti Yakakent İlçe Başkanı  Hamza Yakupoğlu ziyarette yaptığı açıklamada, Yakakent'in en büyük sorununun işsizlik ve işsizliğin  yarattığı göç olduğunu söyledi. Koronavirüs nedeniyle Yakakent ekonomisinin de tam bir çöküş sürecine girdiğini ifade eden Hamza Yakupoğlu, sahilde işyeri olan esnafların da kan ağladığını belirtti.

İYİ Parti Samsun İl Başkan Adayı Ceyhun Karaca da Yakakent'te gördükleri sıcak ilgiye teşekkür ederek,"  İlçe Başkanımıza ve üyelerine yteşekkür ediyorum. Yakakent, Karadeniz Bölgesi'nin bozulmamış en güzel sahil yörelerinden biri. Ancak gereken ilgi gösterilmemiş, hakettiği değeri bulamamış. İşsizlik, işliğin yarattığı göç ve ekonomik sıkıntılar, turizm bölgesi olmasına rağmen yapılmayan yatırımlar konomiyi daha da sıkıntılı hale getirmiş durumda. İlçede konaklama tesisinin de olmaması esnafı, özellikle sahilde işyerleri olan esnafı olumsuz etkilemiş.

İl Başkanlığı'nı kazandığımız takdirde, adaylık açıklamamızda da belirttiğimiz gibi, ilçelerimizle birlikte yönetecek, sorunların çözümü noktasında birlikte hareket edeceğiz ve doğru yatırımların yapılabilmesi için her türlü imkanı birlikte kullanacağız. Bizim amacımız ve hedefimiz hep birlikte Samsun'un ve tüm ilçelerinin sorunlarını ve çözüm yollarını masaya yatırmak, birlikte hareket ederek gerekli yatırımların yapılması için kamuoyu oluşturmak ve kaynak bulunmasını sağlamak olacaktır. " dedi.