Tepe Reklamı3

TÜFEKCİ: ÇARŞAMBA’YA VERİLEN SÖZLERE NE OLDU?



Eklenme Tarihi: 13/03/2024

TÜFEKCİ: ÇARŞAMBA’YA VERİLEN SÖZLERE NE OLDU?


İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Çarşamba’da vatandaşla iftar yemeğinde bir araya gelerek, mevcut yönetimin verdiği sözleri hatırlattı. Tüfekci, ‘‘Çarşamba’ya verdiği sözleri tuttu mu da Büyükşehiri yönetmeye kalkışıyor. İlçe Merkezinde bile yollar hala bozuk, altyapı desek her yağmurda sel, fabrika desek 13 yıldır açacağız sözleri. Samsunlu kendisine yapılanı unutmaz, bunu böyle bilin’’ diye konuştu.


Çarşamba’nın Kabaceviz Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programında Büyükşehir Adayı İmren Nilay Tüfekci’ye, İl Başkanı Hasan Aksoy, İlçe Başkanı Mevlüt Güngör, Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz, Belediye Meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Birlik ve beraberlik vurgusu yaparak iftar öncesi konuşma yapan Tüfekci, ‘‘Bu kalabalıklar her yerde artarak ilerliyor, Samsun’a özlenen birlik ve beraberlik ortamını getiriyoruz. Dalga dalga büyüyen bir sevgi, ilgi ve alaka var. Özellikle kadınlarımıza bu yolda beni yalnız bırakmadıkları için ayrıca teşekkür ediyorum, 31 Mart akşamından itibaren bu sofraların bereketi, gülen yüzler, daha da artarak büyüyecek, ülkemize umut ışığı olacak inşallah’’ dedi.


ÖNCE ÇARŞAMBALI’YA VERDİĞİ SÖZLERİ TUTSUN


İyi Parti Büyükşehir Adayı İmren Nilay Tüfekci, Çarşamba’daki verilen sözlerin tutulmadığını ve yeterli hizmet görmediğini söyleyerek sert açıklamalarda bulundu. Mevcut yönetime yüklenen Büyükşehir Adayı Tüfekci, ‘‘Çarşamba şeker fabrikası, 13 yıldır atıl durumda. Sebebi de üreticinin alternatif tarıma yönelmesiymiş. 2019’da kadınlarımıza özel tekstil fabrikası açıyoruz, 2023’de de açılmış olacak binlerce kişi istihdam edecek dedi. Halen daha inşaatı bitmedi. Mevcut Büyükşehir Başkanı ile birlikte seferber olduk çözdük dediği altyapıya bakıyoruz, her yağmurda sel. Ya siz bu şehir ile alay mı ediyorsunuz. Samsunlu kendisine yapılanı unutmaz bunu böyle bilin. Önce kendi ilçenizi doğru ve dürüst şekilde yönetin. Yıllardır bu halka hayal sattınız, bakanlar getirdiniz miting düzenleyip sözler verdirdiniz. Ne var elimizde, koca bir hiç. Bu şehir için önce insan odaklı sonra tarım, istihdam, üretim odaklı projeler ile geliyoruz. Sizin gibi beton ve rant odaklı projeler ile değil’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.