Tepe Reklamı3

İL TEŞKİLATIMIZI DAHA ENERJİK HALE GETİRECEĞİZ



Eklenme Tarihi: 03/07/2020

İYİ PARTİ Samsun İl Başkan Adayı Cemal Ceyhun Karaca:

Samsun'u,  tüm Türkiye'yi yönetmeye talip olan bir partinin İl Başkanı adayıyım!. .Partime Güveniyorum!

HİÇBİR YERE ADAY OLMAYACAĞIM, TEŞKİLATLARIMIZI GÜÇLENDİRECEK,  İL TEŞKİLATIMIZI DAHA ENERJİK HALE GETİRECEĞİZ!..

İYİ PARTİ Samsun İl Başkan Adayı Cemal Ceyhun Karaca katıldığı bir TV Programında amaçlarını ve hedeflerini anlattı, önemli açıklamalarda bulundu

İşte Cemal Ceyhun Karaca'nın katıldığı programda yaptığı açıklamadan seçmeler:

BEN GÖREV ADAMIYIM! 

"Ben görev adamıyım.  Bizler bir işi kabullendiğimiz  zaman sonuna kadar en iyi şekilde yapmaya prensip edinmiş insanlardanız. İYİ Parti'den birisinin yerleri süpürmesi gerekiyorsa ben süpürüyorum,  süpürdüm de!  Partimizin camlarının silinmesinde, sokak çalışmalarına,  broşür dağıtılmasına kadar her alanda fiilen çalıştım.

Biz teşkilatçılıktan gelen insanlarız.  Hep işin mutfağındaydık! ... Bu Milliyetçi Hareket partisinde de öyleydi; burada da böyle! Yerimizi biliriz,  sınırlarımızın dışına taşmamaya özen gösteririz.  Bey İYİ Parti'de,  Teşkilatlanmadan sorumlu ilçe Başkan Yardımcısı idim,  ilçe başkan vekilliği yaptım!.. Güzel de bir ekip kurduk, Atakum'da ciddi çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımızı,  tüm Samsun'da uygulanabilmek adına  bir yola çıktık. 


HİÇBİR YERE ADAY OLMAYACAĞIM, TEŞKİLATLARIMIZI GÜÇLENDİRMEK, İL TEŞKİLATIMIZI DAHA ENERJİK HALE GETİRMEK İÇİN GELİYORUM!..

Ben hiçbir yere aday olmayacağım, ben il başkanı olmak için geliyorum. Samsun'da ilçe teşkilatlarımızı güçlendirmek,  il teşkilatımız da daha randımanlı daha enerjik daha aktif bir hale getirmek için geliyorum. Ben Milletvekili olmak için gelmiyorum!..

Herkesin bir ideali , Belli bir potansiyeli vardır.  Ben iyi Parti'nin iktidar olduğu bir dönemde Samsun İl Başkanlığı yapmak istiyorum. Samsun'a   hepimizin tırnaklarıyla kazıyarak, büyük mücadelelerle kurduğumuz İYİ Parti'nin İl Başkanı olarak çok daha iyi hizmeler vereceğimize inanıyorum. 

BİZ SAMSUN'A FAYDALI OLMAK ADINA BURADAYIZ!..

 Ben Samsun'da yaşıyorum. Benim, eşimin iş yerleri burada;  ben buradayım, çocuklarım burada doğdu!  Burada  büyüyorlar burada istihdam sağlıyorum.  Biz Samsun'a faydalı olmak adına buradayız

Samsun'da bir şey yanlış yapıldığı zaman bunu en yüksek sesine çıkartması gereken kişi Samsun'u yöneten il başkanlarıdır. Iktidar ya da muhalefet fark etmez. 

 Artık Milletle birlik olma zamanı!.. Mecliste de bunu yapalım, komisyonda, yerelde de genelde de bunu yapalım!.. Sorunlarımızı masaya koyduğumuz zaman denilsin ki,  " Memleket Meselesi olduğu zaman bir araya gelebiliyorlar çözebiliyorlar !" Benim Partilim de yanlış yapsa ben çıkarım karşısına derim ki;  "Sayın Belediye Başkanım ya da Sayın milletvekilim bu yanlış bunu düzelt veya burada şöyle bir eksiklik var bunun düzeltilmesi lazım!"

BÜYÜKLERİMİZİN TECRÜBESİ İLE BENİM VE GENÇLERİMİZİN ENERJİSİNİ BİRLEŞTİRECEĞİZ!..

 Biz bunu takip edecek anlayışta ve potansiyelde  insanlarız.  Gençlerin enerjisi ve dinamizmi burada kullanılacak,  burada devreye girecek benim koşmamla 60 yaşında bir insanın koşması bir olabilir mi?

Benim enerjimle, onların tecrübesini harmanlayıp öyle devam etmeyi amaçlıyoruz.  Tecrübeleri sahaya yansıtacağız!.

 Biz bu idealin peşindeyiz. Samsun'u,  tüm Türkiye'yi yönetmeye talip olan bir partinin İl Başkanı adayıyım!.. Bundan doğal bir şey olamaz !..Ben partime güveniyorum. Gelebileceği noktayı da çok iyi biliyorum Meral Hanımı da çok iyi biliyoruz.  Bu ülkeyi hak ettiği geleceğe taşıyabilecek tek insan olduğuna da canı gönülden inanıyorum.

 Kimi insan vardır Gezer gezer gelir nerede boş koltuk bulursa Talip olur Kimi insan vardır hiç sesi soluğu çıkmaz birileri ona çık der çıkar ama o hiç konuşmaz yine Arkadakiler konuşur.

 Veya Kimi insan vardır kendisi aksiyon almaz hep etrafındakilerin aksiyon olmasını bekler biz bunların hiçbiri değiliz Ben Ceyhun Karaca olarak  Bu işin mutfağında yetişmiş bu işin nelere kadir olduğunu neler yapılması gerektiğini bilen, bunun için bedel ödemiş, çaba sarf etmiş, emek harcamış bir insanım! Neyin doğru yapılması , hangi yollardan gidilmesi gerektiğini de çok iyi biliyorum."