Tepe Reklamı3

Mustafa Yeşilyurt umut dalga dalga büyüyor



Eklenme Tarihi: 13/03/2024

Gelecek Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, 31 Mart seçimlerine çok az bir süre kala çalışmalarının temposunu artırdı

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, "Seçimi kazandığımızda hiçbir hemşerimiz hiçbir kardeşimiz kaybetme duygusu yaşamayacak. Çünkü biz kazandığımız da Samsun’un geleceği kazanacak" umut dalga dalga büyüyor dedi.

Gelecek Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı seçim çalışmaları kapsamında bugün Salıpazarı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Adayı Yeşilyurt Salıpazarı ziyaretinde tüm ilçelerde olduğu gibi Salıpazarı'nda da vatandaşlarımız da aynı heyecanı, aynı umudu görüyoruz.


Yola çıkarken hemşerilerimizin en büyük ihtiyacının umut olduğunu ve bu umutla birlikte hayata geçirilecek akılcı gerçekçi ve uygulanabilir projeler olduğunu söylemiştik. Bütün bu projeleri vatandaşlarımızla paylaştığımızda Umut’un dalga dalga yayıldığını ve 1 Nisan sabahı bu vizyonun iktidara geleceğini görüyoruz.
Bütün gayretimiz vatandaşlarımızın ümitsizliğini yeniden ümide dönüştürecek katılımcı ve şeffaf yöneticiliği milletimizin hizmetine sunmaktır dedi.

Konuşmasında Salıoazarlı vatandaşlara kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Yeşilyurt, 1 Nisan sabahından itibaren elbirliğiyle gayretle çalışarak şehrimizi hak ettiği noktaya getireceğiz dedi.