Tepe Reklamı3

MUSTAFA YEŞİLYURT ÇÖZÜM ÜRETEN BELEDİYECİLİK GELECEK



Eklenme Tarihi: 09/03/2024

ÇÖZÜM ÜRETEN BELEDİYECİLİK. GELECEK


Gelecek Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, Yerel seçim kapsamında yürüttüğü çalışmaları seçime çok az süre kala yoğunlaştırdı.

Gelecek Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, bugünkü çalışmalarını İlkadım ilçesinde devam ettirdi. Başkan adayı Yeşilyurt, İlkadım'da pazar esnafıyla ve vatandaşlarla bir araya gelirken, sorunları yerinde tespit etmek yöneticilerin temel anlayışı olmalıdır dedi.


Yeşilyurt, şehrimizin tüm ilçelerini, tüm pazar yerlerini gezerek vatandaşlarla sorunları konuştu, çözüm önerilerini paylaşırken, pazarlarımızdaki esnafımızın en temel ihtiyaçlarının bile çözülemediğini, bunların belediyecilik adına acziyet görüntüleri olduğunu dile getirdi.


Belediye başkanlarının kendi beceriksizlikleriyle devletin kurumlarını da acziyete düşürdüğünü ve vatandaşlarımızın çok kısa sürede kolay çözümlerle güncel ihtiyaçlarını karşılayabilecek imkanların sağlanmasının mümkün olduğunu ve bizler Belediye Başkanı seçildiğimiz günden başlayarak bütün bu sorunları çok kısa sürede çözeceğimizi vatandaşlarımıza taahhüt ediyoruz dedi. 


Vatandaşlardan büyük ilgi gören Mustafa Yeşilyurt, işte anket burası: "Vatandaşlarımız büyük bir umutla bizleri bekliyor ve seçimi kazanıyoruz" dedi. Yeşilyurt, vatandaşlarımızın hiç merak etmesinler. Sorun üreten değil, belediyenin tüm mekanizmalarını harekete geçirerek çözüm üreten belediyecilik gelecek dedi.