sağ popup reklamı1
sol popup reklamı 1
Tepe Reklamı2
Tepe Reklamı1
Tepe Reklamı3
tepe reklam2
tepe reklam 3
Tepe Reklamı 2
tepe reklam 1

MHP İL BAŞKANLIĞINDAN VEZİRKÖPRÜ ZİYARET



Eklenme Tarihi: 22/06/2020

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve beraberindeki heyet bugün Vezirköprü ilçemizde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

 

Ziyaretlere Vezirköprü Kaymakamı Kudret Kurnaz’ı ziyaretle başlayan MHP İl Başkanı Karapıçak’a İlçe Başkanımız Dursun Gülünay ve beraberlerinden heyet eşlik etti. Vezirköprü Kaymakamı Kudret Kurnaz ile ilçedeki Kovid-19 salgını sürecini ve alınan önlemler hakkında bilgi alan Karapıçak; “Vezirköprü’de ki salgına yönelik tedbirleri yakından takip ettik. Tedbirler salgın ile mücadelede bir başarı getirdi. Bu süreçteki çabalarınız ve devlet adamı duruşunuzdan dolayı şahsınıza ve yerelde çalışan her kademedeki kamu çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

 

“KIRSALDA YAPI İZİNLERİNE TALEP SALGIN SÜRECİNDE 4 KAT ARTTI”

Kaymakamlık ziyaretinin ardından beraberlerindeki heyetle çilek ve ceviz bahçelerine geçerek çiftçilerle bir araya geldi. Burada kısa bir açıklama yapan Karapıçak; “Salgın sürecinde tarımsal üretimin önemini bir kat daha anladık. Tarımsal üretim anlamında Kovid-19 salgını tarımsal üretimin önemi ve iyi tarım uygulamalarının anlaşılması açısından bir fırsat oldu diyebiliriz. Görüyoruz ki insanlarımız şehirlerden köylerine dönme çabasında. Köylerimize yani kırsal mahallelerimize yapı izinleri neredeyse 4 kat artmış durumda. İnsanlarımız küçük de olsa kendi bahçesini yapma çabasına giriştiler. Bu tarımsal bilincin sürdürülebilir bir üretim anlayışına vesile olmasını diliyorum. Elbette ki; güvenli tarım ve iyi tarım uygulamaları ile birlikte” dedi.

 

“SAMSUN OLARAK GURUR DUYDUK”

Vezirköprü ziyaretlerinde Belediye Başkanı Sadık Edis’i makamında ziyaret eden İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve beraberindeki heyetin ziyaret sonrasında belediye başkanı, İl Başkanımıza Türk Patent ve Marka Kurumuna, Vezirköprü semaveri için coğrafi işaret alınmasının anısına Semaver hediye etti. Karapıçak; “Vezirköprü semaveri, diğer semaverlerden farklı olarak yuvarlak değil, yassı. Bu da bir farkındalık yaratıyor.  Vezirköprü yassı semaverinin coğrafi işaret olarak tescili bir Samsunlu olarak bizleri mutlu etti. Sizleri de bu çabanızdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

 

Son olarak Vezirköprü ziyaretlerinde İl Başkanımız ve İlçe Başkanımızla beraberindeki heyete eşlik eden Belediye Başkanı Sadık Edis belediyenin Projesi olan soğuk hava tesisini ve örtü altı sebze üretimi yapılan seraları gezdirdi, tesisler hakkında bilgiler verdi.