sağ popup reklamı1
sol popup reklamı 1
Tepe Reklamı1
Tepe Reklamı3
Tepe Reklamı2
tepe reklam2
Tepe Reklamı 2
tepe reklam 1
tepe reklam 3

Başkan Aksu: Samsun, tüm Karadeniz'in parlayan yıldızı



Eklenme Tarihi: 23/06/2020

Başkan Aksu: Samsun, tüm Karadeniz'in parlayan yıldızı 

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun'u geleceğe taşıyacak proje ve yatırımları değerlendirdikleri toplantıların çok verimli geçtiğini belirterek, "Birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tek gayemiz Samsun'a ve milletize daha güzel hizmet etmek. Her şey Samsun için" dedi


-------------------------------------------

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Teşkilat İstişare ve Değerlendirme toplantısı ve akabinde il başkanlığında gerçekleştirilen zirvede Samsun'un sorunları, devam eden projeler ve yeni yatırımlar masaya yatırıldı ve tüm detaylarıyla konuşuldu. Her iki toplantı da Samsun'u geleceğe taşımak için birliktelik ve ortak akıl vurgusu yapıldı.


Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda yapılan İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe başkanları ve İlçe belediye başkanları katıldı. Öğleden sonra ise İl Başkanlığında zirve gerçekleşti. 



AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun için büyük önem taşıyan toplantıları değerlendirdi. Tek gayelerinin Samsun'a ve millete daha güzel hizmetler sunmak olduğunu ifade eden Başkan Aksu, "Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız ile çok verimli toplantılar yaparak şehrimizdeki projeleri masaya yatırdık. 

Sorunları ve talepleri konuştuk. Birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımıza gayretle devam ediyoruz. Her şey Samsun için" dedi. 


18 yıldır yapılan hizmetlerle Samsun'u tarım, sanayi, sağlık ve spor kenti haline dönüştürdüklerine dikkat çeken Aksu, "

Milletimize hizmette hiçbir zaman hız kesmedik. Şimdi de aynı gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milletimizin gurur duyduğu, takdir ettiği, dünyanın imrenerek izlediği bir gerçek var. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti, ülkemizde büyük hedefleri gerçekleştiren, yeni atılımlar yapan, tüm kadrolarıyla sorunlara çözüm üretmenin gayreti içerisinde olan bir partidir" diye konuştu. 


Samsun'a yatırımların devam ettiğini vurgulayan Başkan Aksu, "İlçelerimizde yatırımlar devam ediyor. Hafta sonu Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçelerimize gittik. Bafra'da Sedde Projesi, Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Projesi, Alaçam Karşıyaka Köprüsü, Alaçam ve Yakakent Doğalgaz projesi, Alaçam 260 kişi kapasiteli KYK Kız Yurdu, Yakakent Sahil Düzenleme ve Halk Plajı gibi çeşitli proje ve yatırımları yerinde inceledik. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Poliklinik binası tamamlandı ve hizmete açıldı. Salıpazarı, Tekkeköy ve Vezirköprü Devlet Hastaneleri çalışmaları devam ediyor. Bir kısmının geçici kabulü  yapıldı. Şehir Hastanesi ihale aşamasına geldi. Havza-Vezirköprü Yolu ihalesi yapıldı. Salıpazarı Barajı inşası devam ediyor. Belediyelerimizin yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Ladik Akdağ'daki tesis ve diğer ilçelerimizde planlanan projelerle Samsun geleceğe daha güzel koşacak. Samsunda her ilçemizin ayrı özellikleri ve güzellikleri var. Ayrıca belirtmeliyim ki, turizm potansiyelimiz genel olarak had safhada. Hem toplantılarımız hem de hayata geçecek projelerimiz ilimize ve milletimize hayırlı olsun. İnandığımız yolda hep beraber koşar adım, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimizle beraber yolumuza yürümeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.


Başkan Aksu, bir süre önce Samsun'da göreve başlayan Vali Zülkif Dağlı'yı da hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, başarı dilediklerini iletti.