Tepe Reklamı3

vatan kutsaldır



Eklenme Tarihi: 19/10/2019

9 Ekim 2019 tarihinde Türkiye olarak güvenliğimiz açısından  tehlikeli olan ve güvenlik sorunu oluşturan terör örgütlerine ait olduğu bilinen yerlere bir hareket başlatıldı.Amaç Suriye'deki savaşı fırsat bilerek bize yönelik tehlike arz eden  düzen, saldırıya karşı koymak  ve sığınak olan yerlerle alakalı bir dizi çalışma yapılmasıydı. Kendi milli sınırlarımız içinde güvenliğimizi korumak kollamak ve halkın geleceğini garanti altına almak amaçlı yapılan bu harekette elbette şehit ve gazilerimiz oldu.Çünkü karşımızdaki insanlar her türlü yardım alan ve uluslararası revaç gören örgütler.


Türkiye güzel yurdum  bize vatan olalıdan beri her karış toprağı kanla sulandı.Hep düşünürüm toprak olarak alınıp tuğla diye ev yapılan yuvalarımızın duvarlarında kim bilir kimlerin kanı teri eti toprak olup bize duvar olmuş.Bir çok yiğit hem sağlığında hem öldükten sonra bizim için canları kanları tenleri ile bizi korudular.Sağ iken hem ruhları hem bedenleri ile öldükten sonra toprağa karışıp bir tuğla olup duvarımızda yerini aldılar.Şehit olan askerlerin bir çok hikayesi de anlatılır.
 halk arasında. Bildiğiniz gibi kutsal kitabımızda şehitlere ölü demeyin onlar ölü değildir Şehit olan insanın ruhu dolaşır derler,ve belki yeniden bizim hayatımızda biz görmeden bize yardım eder.Bizimle birlikte zaman zaman olurlar ,bunu kimse bilemez.
Gazilerimize gelince hem psikolojik hem de bedensel olarak kayba uğrayan bu yiğit insanlar bizler daha rahat yaşasın diye bu fedakarlığı yaptılar.Onlar da şehitler kadar değerlidir.Bunu hiç aklımızdan çıkarmayalım ve bizler çocukları gençleri yetiştirirken özenle bu konulara vurgu yapalım..Hatta filim şirketleri bu tür çocuk ve gençlik filmleri çekmeli daha fazla.
Bu ülkede hepimiz şehitlerimize ve gazilerimize çok şeyler borçluyuz.Özgür bir vatan ne demek!Dinini ve istediğin yaşantıyı kimsenin baskısı olmadan rahatça yaşama. Çocuklarına istediğin ismi koyma.İbadetlerini gezilerini istediğin gibi yapma..Bunun gibi bir çok örnekler sıralanabilir.

Bugün bir okuldaydım.İstanbul'en en kalabalık okullarından biri.Çocuklarla bir etkinlik yapıldı.Öğretmenler öğrencilere askere selam durdurarak onları bayraklarla ve Atatürk resimleriyle yüreklerine sevgi mesajı verdiler.. Drone aracılığı ile çekip yapıldı.Yanımdaki arkadaşım -tüylerim diken diken ,içim bir hoş oldu- dedi. O zaman bir daha anladım ki bizim askerlik kanımızda var.İdareciler ,askerler hiç korkmasın kocaman bir Türk milleti ordusunun arkasında.Göğsüm kabardı gurur duydum bir Türk milleti evladı olarak.
Kim bu cennet vatan için olmaz ki feda ? dedim o an  hemen .Emin olun bir çok insan bu vatan için canını verir ben dahil.Vatan namustur vatan selamettir ,vatan kutsaldır.Allah bu millete tekrar bir daha istiklal marşı yazdırmasın. Askerimizin başarıları daim olsun.Semiray