Tepe Reklamı3

İş arayanlar için İŞKUR'dan yeni bir fırsat



Eklenme Tarihi: 11/04/2024

İş arayanlar için yeni bir fırsat daha.

 İŞKUR tarafından yayımlanan personel alım ilanı hem kadınlar hem de erkekler için. İlanla alınacak personel 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa göre istihdam edilecek. Üstelik KPSS'den 55 puan almak yeterli. 

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanları dikkatle takip ediliyor. Bu kez yayımlanan ilanla ilk defa atanmak üzere memur alımı yapılacak. Kırıkkale ili Bahşılı Belediyesi için yapılacak personel alımına ilişkin başvuruda bulunabilmek için KPSS'den 55 puan almak yeterli. 

Farklı meslek grupları için yayımlanan ilanda şu ifadeler yer alıyor: "Kırıkkale ili Bahşılı Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır."

Başvuru şartları ise şunlar: 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Türk Ceza Kanununda belirtilen suçlardan mahkum olmamak, erkek adaylar için askerlikle ilişkisi olmamak, görevini yapmasına engel akıl hastalığı ya da bedensel engeli olmamak, ilan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

BAŞVURU SÜRESİ

Başvuru ve süresi ile ilgili açıklama ise şöyle: "Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeler ile birlikte 15/04/2024 tarihinden 17/04/2024 tarihi mesai bitimine kadar (08:30-12:00 / 13:30-16:30) mesai saatleri içerisinde şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu Bahşılı Belediye Başkanlığı Belediye Hizmet Binası Hüseyin Onbaşı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi no:23 Bahşılı/KIRIKKALE adresine müracaatlarını yapabileceklerdir."