Tepe Reklamı3

Samsun'un Geleceği Yeşilyurt; 19 Mayıs'ta Esnaflarla Buluştu!



Eklenme Tarihi: 21/03/2024

Mustafa Yeşilyurt Umuduna sahip çık asla kaybetme


Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt,yerel seçimlere az bir süre kala gönüllere girmeye ve projelerini anlatmaya devam ediyor.

Gelecek Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yeşilyurt, "Biz projelerimizi 19 ana başlık altında topladık. Bu projelerin tamamı hizmet, üretim ve istihdam odaklı. Göreve geldiğimizde hep söylüyoruz, hizmet odaklı bir yönetim ortaya koyacağız. Hiç bir ilçemizi bir diğerinden ayırmadan asli görevlerimizi yerine getirerek bizden yol, su ve diğer alt yapı hizmetlerini bekleyen ilçelerimize eşit şekilde hizmet götüreceğiz. Bunun yanı sıra tarım kenti olan Samsun'da tarımsal üretimi arttırmak ve bununla birlikte istihdam alanı oluşturmak için Tarım A.Ş projemizi hayata geçireceğiz" dedi

Mustafa Yeşilyurt biz kazandığımızda Samsun'da hiç bir kardeşimiz kaybetme duygusu yaşamayacak Samsun gelecek için hazır ifadelerini kullandı


SBB adayı Mustafa Yeşilyurt, 19 Mayıs İlçesi'nde gerçekleştirdiği ziyarette esnaflarla buluşarak, ilçenin nabzını tuttu. Gençliğe verdiği önem, siyaset bilimci kimliği ve vizyoner bakış açısıyla dikkat çeken Yeşilyurt, ilçe esnafı ve vatandaşlarla samimi bir diyalog kurarak onların dertlerini dinledi.

Ziyaret sırasında esnaflar tarafından coşkuyla karşılanan Yeşilyurt, ilçenin geleceği için projelerini paylaşırken, vatandaşların da görüşlerini önemsediğini gösterdi. Esnaf ziyaretlerinde içten ve samimi bir iletişim kuran Yeşilyurt, halkın sorunlarına duyarlı yaklaşımıyla takdir topladı.


Mustafa Yeşilyurt'un öncülüğünde gençlerin sesinin daha güçlü olacağına olan inanç, ziyaret sırasında da açıkça görüldü. Gençlerle yakından ilgilenen ve onların geleceği için vizyoner projeler öneren Yeşilyurt, genç seçmenler arasında büyük bir ilgi uyandırdı.


Samsun'un geleceğini şekillendirmek için kararlı adımlarla ilerleyen Mustafa Yeşilyurt, 19 Mayıs İlçesi'nde gerçekleştirdiği ziyarette, hemşehrileriyle bir araya gelerek onların desteğini aldı. Gençliğe olan inancı, siyasetteki vizyoner bakış açısı ve sahadaki etkili temaslarıyla Yeşilyurt, Samsun'un geleceğine umut dolu bir bakış sunuyor.