Tepe Reklamı3

Mustafa Yeşilyurt Samsun'un sorunlarına ÇARE GELECEK



Eklenme Tarihi: 22/03/2024

 Mustafa Yeşilyurt Samsun'un sorunlarına ÇARE GELECEK 


Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt Canik  İlçesinde gerçekleştirdiği ziyarette esnaflarla buluşarak, ilçenin nabzını tuttu. Gençliğe verdiği önem, siyaset bilimci kimliği ve vizyoner bakış açısıyla dikkat çeken Yeşilyurt, ilçe esnafı ve vatandaşlarla samimi bir diyalog kurarak onların dertlerini dinledi.



Mustafa Yeşilyurt Canik Belediye Başkan Adayı Mehmet Akkaya ile birlikte, Canikli vatandaşlarla  bir araya geldi 

 

Mustafa Yeşilyurt Yaşanan sıkıntıları ve zorlukları dinlerken en temel ihtiyaçların bile karşılanamaması (lavabo ve mescit) aciz belediyeciliğin görüntüsüdür. Fiyatların artması ve alım gücünün düşmesiyle  geçim sıkıntısı çeken hemşehrilerimiz, aynı şekilde, pazarcı esnafı da satışların düşmesinden dolayı endişeli diye konuştu.


Ziyaret sırasında esnaflar tarafından coşkuyla karşılanan Yeşilyurt, ilçenin geleceği için projelerini paylaşırken, vatandaşların da görüşlerini önemsediğini belirtti. Esnaf ziyaretlerinde içten ve samimi bir iletişim kuran Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, halkın sorunlarına duyarlı yaklaşımıyla takdir topladı.


Yeşilyurt; Az kaldı; 1 Nisan sabahından sonra artık Samsun’da hiç birşey eskisi gibi olmayacak ve umut dolu günler başlayacak. Gençlerimizin gelecek kaygısı kalmayacak, Vatandaşlarımızın sorunlarına ÇARE GELECEK