Tepe Reklamı3

MUSTAFA YEŞİLYURT SAMSUN’DA UMUT KAZANACAK



Eklenme Tarihi: 25/03/2024

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, seçim kampanyasının son aşamalarında şehrin dört bir yanında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt Subaşı Fatih Caddesinde esnafları gerçekleştirdiği ziyarette esnaflarla buluşarak, ilçenin nabzını tuttu. 

Yeşilyurt, ilçe esnafı ve vatandaşlarla samimi bir diyalog kurarak onların dertlerini dinledi ve projelerini analattı.

Yeşilyurt Samsun'da bir şeyler yapılacaksa bunu hep birlikte yapacağız. Bugün nasıl sizlerle karşılıklı oturup bu şehrin dertlerini, çözüm önerilerini birlikte konuşuyorsak, yarın bizi seçerek bu görevi verdiğinizde de aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz ve Bu şehri birlikte yöneteceğiz dedi.

İnsanlarımızın ayrıştırılmamasının sağlanması, belediye kapılarının ayrım yapılmaksızın her vatandaşımıza eşit şekilde açılabileceği ve toplumumuzun eşit şekilde hizmet alacağı bir yapının yönetimde olacağı bir yönetim anlayışıyla geliyoruz" diye belirti.

Mustafa Yeşilyurt Subaşı Fatih Caddesinde esnaflarına ve vatandaşlarına teşekkür etti. Yeşilyurt Hemşehrilerimizin umutla, heyecanla bizleri karşılaması ve destekleri için kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum dedi.