Tepe Reklamı3

Sam Ges Güneş Enerji sistemleri’den Samsun’da bir ilk



Eklenme Tarihi: 31/05/2023

Siz isteyin biz yapalım sloganı ile Karadeniz Bölgesinde hizmet veren Sam Ges Güneş Enerji sistemleri  Ladik,Havza, Kavak ve Vezirköprü ilçelerindeki afadtan dolayı zarar gören vatandaşların sorunlarını maliyetine karşılıyor.

Sam Ges Güneş Enerji sistemleri yetkilisi Ali Dönmez ve Adem Gezer Samsun ve ilçelerinde afadlardan zarar gören vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek ve dertlerine çözüm ortağı olmak için vatandaşlarımızın her zaman yanındayız diye konuştu.

Sam Ges Güneş Enerji sistemleri olarak hangi marka güneş enerji sistemleri kullandıklarına bakmaksızın bütün sorunları güçlü ve deneyimli kadrolarımızla en kısa zamanda çözerek müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz ve kaliteden ödün vermiyoruz hizmetin adı güvense o firma biziz dedi.

Karadeniz’in hangi ilinde olursa olsun bir telefon kadar vatandaşlarımıza bir telefon yakınız siz isteyin biz yapalım diye konuşan firma yetkilileri sorun varsa çözümde vardır ve o çözümde biziz dediler.

Firmamız her türlü güneş enerjisi arıza bakım ve onarım her türlü kalorifer bakım onarım yeniden kurulum işlerini itina ile yapıp en kısa zamanda müşterilerine  sorunsuz  teslim eden firma kurulum sonrasında çıkabilecek bütün sorunları da firma garantisinde olduğunu belirtti.

Yaptıkları işlere garanti veren Firma yetkilileri biz Sam  Ges olarak her zaman yapmış olduğumuz işlerin arkasındayız diye konuştu.

Sam Ges Ali Dönmez – Adem Gezer Enerji Sistemleri Ltd. Şti.

0542 585 55 82 – 0544 565 55 28