Tepe Reklamı3

HANIMELİ PİDE & LAHMACUN SALONU SAMSUN'DA AÇILDI



Eklenme Tarihi: 03/07/2021

HANIMELİ PİDE & LAHMACUN SALONU’NA GÖRKEMLİ AÇILIŞ


 

İlyasköy  Mah. Aziziye Caddesi No 234 adresinde bulunan  işletmeciliğini Zülfiye Kıran’ın yaptığı Hanımeli lahmacun ve pide salonu bugün  hizmete girdi.


Hanımeli lahmacun ve pide salonu güler yüz ve profesyonel bir sunumla Zülfiye Kıran,ilçeye yeni bir iş yerini kazandırmanın heyecanını yaşadı.

İlyasköy  Mah. Aziziye Caddesi No 234 adresinde bulunan Hanımeli lahmacun ve pide salonu’nun açılışını İş İnsanı Tercan Yapı Dekorasyon Sahibi Samsun Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Osman Tercan yaptı.

Osman Tercan Hanımeli lahmacun ve pide salonunun açılışında Kadın girişimci Zülfüye Kıran’ı tebrik etti başarılarının devamını diledi ve kadın girişimcilere de sahip çıkılmasını istedi.

Osman Tercan konuşmasında Hanımeli lahmacun ve pide salonunu sahibi zülfiye Kıran’a bol kazançlı bereketli sağlıklı huzurlu ve bol müşterili günler temennisinde bulundu.

Hanımeli lahmacun ve pide salonun’da kapalı kıymalı, kapalı kaşarlı, kuşbaşılı,sucuklu, pastırmalı, açık kıymalı. Peynirli açık ve lahmacun çeşitlerinin bulunduğunu söyleyen Zülfiye Kıran ilerleyen günlrrde ev yemekleri yaparak müşterilerimizin damak tadını şenlendireceğiz diye konuştu.

Zülfiye Kıran  Hanımeli lahmacun ve pide salonun’da  aynı zamanda pideleri de kendisinin yaptığını söyledi.


Samsunda tek kadın pide ustası olan Zülfiye Kıran sektörde kadın pideci yok bir kadın girişlimci olarak daha fazla kadın pide ustasını Samsun’da görmek istiyorum sonuçta kadın eli pideyede değdi dedi.


Zülfiye Kıran iş yerimizde paket servislerinin  de bulunduğunu civar esnaf ve evlere de bir alo paket servisiyle akaşam saat 11’ e kadar servis yaptıklarını söyledi.

İlyasköy  Mah. Aziziye Caddesi No 234 İlyasköy-İlkadım Tel: 0 362 236 18 18 – 0 553 070 01 86

samsun nokta haber \ Ercan Yağlı