Tepe Reklamı3

ÇERKES İŞ İNSANLARINDAN AYLIK İŞ YEMEĞİ TOPLANTISI



Eklenme Tarihi: 28/02/2024

RUHAN ÜNEY: TİCARET BAĞLARINI GÜÇLENDİRECEĞİZ

Çerkes İş İnsanları Derneği Başkanı Ruhan Üney, ''Çerkesler arasındaki ticaret bağlarını güçlendirmek ve iş ilişkilerini geliştirmek amacıyla çalışmalar yapacağız'' dedi.

Çerkes İş İnsanları Derneği aylık iş yemeği toplantısı Mantıka Palas Restoran'da gerçekleşti.   Yemeğin ardından bir konuşma yapan Çerkes İş İnsanları Derneği Başkanı Ruhan Üney, yeni dönemde dernek faaliyetlerini daha fazla önem vereceklerini belirterek, Çerkes iş insanları arasındaki bağları ve iş ilişkilerini arttırmak istediklerini ifade etti.

HEDEF; ÜYE SAYISINI ARTTIRARAK BÜYÜMEK

Ruhan Üney, derneğin kurulduğu günden itibaren misyon ve vizyonu doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştirdiğini hatırlatarak, ''Bu dönem daha fazla Çerkes iş insanına ulaşmayı ve üye sayımızı arttırarak büyümeyi hedefliyoruz. Bu anlamda üyelerimizin ticari kaabiliyetlerini arttırmak amacıyla üniversite destekli projeler gerçekleştireceğiz. Çerkesler arasındaki ticaret bağlarını güçlendirmek ve iş ilişkilerini geliştirmek amacıyla çalışmalar yapacağız. Bu çalışmaları yaparken diğer taraftan sosyal sorumluluk kapsamında da bir dizi projeler hazırlayacağız'' diye konuştu.

İş yemeği üyelerin kendilerini tanıtması ve yapılacak projelerle ilgili fakir alışverişi sonrasında sona erdi.