sağ popup reklamı1
sol popup reklamı 1
Tepe Reklamı2
Tepe Reklamı1
Tepe Reklamı3
tepe reklam2
tepe reklam 3
Tepe Reklamı 2
tepe reklam 1

YARDIMCI ANTRENÖR GÖKHAN GEYLANİ’DEN AÇIKLAMA



Eklenme Tarihi: 04/10/2020

“Biz bu müsabakada 5 tane karantinadaki oyuncumuzu ve sakat olan Kevin Boli’yi kullanamadık. Virüs nedeniyle ilk haftadan beri aynı 11’le iki tane maç oynayamadık. Bu maçı kazanmak ve milli maç arasına moralli girmek bizim için önemliydi” dedi.
1-0 kazandığımız Akhisarspor maçı sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Yardımcı Antrenörümüz Gökhan Geylani, “Sonuç olarak mutlu olduğumuz müsabaka. 1-0 kazanmak ve milli maç arasına galibiyetle girmek bizim için önemliydi. Maçın ilk yarısı çok kurguladığımız bir oyun olmadı. Rakibin çok fazla geriden oyun kurmasına müsaade ettik. Bunun sebebi de 3’e 2 yaptığımız baskılarda kenara yönlendirdikten sonraki baskılarımız biraz eksik kaldı. Buradaki eksiklik ve devamında rakip takım oyuncularına verdiğimiz mesafeden dolayı daha fazla topa sahip olan takım Akhisarspor oldu. Bu bizim düzeltmemiz ve geliştirmemiz gereken taraf. Fakat ikinci yarı önde baskılarımız daha şiddetli olunca topa daha fazla sahip olmaya başladık. Üçüncü bölgede kenar ataklarında iyi işler yaptık. İçeride çoğalmalarımız iyi oldu. Attığımız bir golle de müsabakayı kazandık. Son dakikada verdiğimiz ciddi bir pozisyon var. Kerem Can gidip o topu çizgiden çıkarttı” dedi.
İlk haftadan beri virüs nedeniyle aynı 11’le ikinci maça çıkamadıklarını belirten Gökhan Geylani, “Biz bu müsabakada 5 tane karantinadaki oyuncumuzu ve sakat olan Kevin Boli’yi kullanamadık. Oynayan arkadaşlar ellerinden geleni yaptı. Müthiş bir mücadele gösterdiler. Biz bu 6 oyuncuyu kullanamazken bu tür olaylar bizim ilk haftalardan beli başımıza geliyor. Lige başladığımız andan itibaren hiç aynı 11’le iki tane maç oynayamadık. 9 tane transfer geldikten sonra oyunu rakip yarı sahada oynamak istiyorsanız üçüncü bölgede iyi iş yapmanız lazım. Bu oyun pratiğini geliştirmeniz gerekir. Bu da bu oyuncuların birlikte müsabaka oynama sayıları yükseldikten sonra ortaya çıkar. Bu nedenle milli takım arası bize çok iyi geldi. Virüsten kurtulan arkadaşlarımız da bizimle birlikte antrenmana başlayacak. 15 günlük ciddi anlamda çalışma fırsatımız var. Bu bizim eksik gözlemlediğimiz, geliştirmemiz gereken yerleri geliştirip bundan sonraki müsabakalarda rakip yarı sahada daha fazla kalıp, topa daha fazla sahip olup, daha fazla kendi oyunumuzu rakibe dikte ettirecek oyunu oynamaya başlayacağımızı düşünüyorum” diye konuştu