Tepe Reklamı3

Togar, Her Daim Halkın İçinde



Eklenme Tarihi: 26/08/2018

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar vatandaşların hüzünlerini ve sevinçlerini paylaşmaya devam ediyor.

İlçedeki tüm vatandaşları kucaklayan bir yönetim anlayış ile göreve geldiği ilk günden itibaren her daim ilçe halkıyla iç içe, omuz omuza olan başkan Togar bayram sonrasında bir saniye bile boş kalmadı.

Kurban bayramı bayramlaşma programları, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanında Başkan Togar ellinin üzerinde düğün, nişan, sünnet gibi merasimlere katılarak vatandaşların mutluluğunu paylaştı.

Vatandaşlarımızın hüzünlerini ve sevinçlerini paylaşıyoruz

Tekkeköy’ü büyük bir aile olarak gördüğüne değinen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Tekkeköy elli bir bin nüfusu ile kocaman bir ailedir. Bu ailenin bir ferdi olarak bizlerde ilçemizde yaşayan herkesin derdini derdimiz, hüznünü hüznümüz, sevincini sevincimiz gibi görüyoruz” dedi.

 Halkımız ile Paylaşımlarda Bulunuyoruz

Her alanda paylaşmanın önemini vurgulayan Başkan Togar, “İlçemizin değerine değer kattığımız halkımız ile her zaman her yerde birlikte olarak paylaşımlarda bulunuyoruz. Biliyoruz ki sevinçler paylaşınca artar, hüzünlerde paylaşınca azalır. Düğünde, bayramda, nişanda, sünnette, çarşıda pazarda, hastalıkta, vefat durumunda her zaman halkımızın hemen yanı başında oluyoruz. Bu anlayış çerçevesinde ilçemizde yaşayan her ferdin her daim yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.