Tepe Reklamı3

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa DEMİR, SAMSUN İlk Parti İl Başkanı Gökhan CIGALI, Canik İlçe Başkanı İsmail Gül ve yönetimini makamında ağırladı.



Eklenme Tarihi: 10/02/2021

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa DEMİR, SAMSUN İlk Parti İl Başkanı Gökhan CIGALI, Canik İlçe Başkanı İsmail Gül ve yönetimini  makamında ağırladı.

 


Samsun'a yönelik yatırımların ve hizmetlerin görüşüldüğü ziyarette, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve İlk Parti İl Başkanı Gökhan CIGALI  görüş alışverişinde bulundu.


İlk parti Samsun İl Başkanı Gökhan CIGALI ""Siyaset Allah rızası için, millet sevdası için yapılacak bir iştir.Vatanımıza, bayrağımıza, güzelliklerimize ve geçmişimize sahip çıkmak, geleceğimizi de inşa etmemiz gerekiyor. Bu yükün altına girme konusunda gösterdiğiniz özveriden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Millet için, vatan için, bayrak için, çocuklarımızın geleceği için fedakarlık yapmayı göze almışsınız. Bunun ucunda ne rütbe var, ne mal var. Bu işlerde rütbe ve mal olmaz fedakarlık olur ama sonuçta millete hizmet etmek vardır" diye konuştu.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise şöyle konuştu , " Gökhan Cıgalı'ya ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum,İnşallah güzelliklere, başarılara hep birlikte ulaşalım" dedi.