Tepe Reklamı3

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'ün Ramazan bayramı mesajı



Eklenme Tarihi: 12/05/2021

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı geride bırakmanın hüznü içerisinde olduklarını belirten Başkan Halil Akgül, “Bu bayram, aramızda mesafeler olabilir ancak kalpler aynı duygu ve heyecanla attığı sürece bunun bir önemi yoktur” dedi. 

Bayramları sevginin, muhabbetin, beraberliğin ve kardeşliğin hâkim olduğu en kıymetli günler olarak niteleyen Başkan Akgül mesajında;  

“Maalesef bu Ramazan’da da Korona Virüs salgını dolayısıyla coşkuyla ve hep birlikte camiye gidip saf tutamadık. Yine de yeni umutlarla bir bayrama kavuştuk. Çünkü bu günler; mutluluğun, huzurun, iyiliğin ve sevginin dört bir yana yayıldığı en özel, en güzel vakitlerdir. Bayram sabahı musafaha edip birbirimizle kucaklaşamayacağız, yakınlarımızla aynı sofrada buluşamayacağız. Ancak yüreklerimiz aynı heyecan ve duyguyla dolu olduğu sürece bu mesafelerin önemi yoktur. İnşallah bizler bu bayramda da gönül hanelerimizde sevdiklerimizi ağırlamaya devam edeceğiz. 

Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir zorluk yoktur. Bu zor günleri de el ele vererek birlikte geride bırakacağız inşallah. Alınan karar ve tedbirlere azami derecede uyarak özlemini çektiğimiz eski günlerimize en kısa sürede kavuşacağımıza inanıyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle; rabbimden bu güzel bayram gününde hepimizi bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyor, bir kez daha Salıpazarılı hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.”