Tepe Reklamı3

İYİ PARTİ Samsun İl Başkan Adayı Ceyhun Karaca İlkadım Delegeleri ile buluştu



Eklenme Tarihi: 07/08/2020

İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı seçimi 9 Ağustos Pazar Günü gerçekleştirilecek. 5 Adayın yarıştığı seçimlerde en güçlü aday olan Cemal Ceyhun Karaca İlkadım İlçe Delegeleri ile bir araya geldi.


Yoğun bir ilgi ve katılımla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Cemal Ceyhun Karaca,birlik, dayanışma, güçlü teşkilat, güçlü temsil mesajı verdi.


Ceyhun Karaca, delegelere yaptığı konuşmada, işin mutfağından gelen birisi olarak,teşkilatçılık kavramına sonuna kadar önem veren bir ekip olduklarını,  sözde  değil, olması gereken teşkilatçılığı ilke olarak benimsediklerini belirtti.


Karaca,  " Bizim  uygulayacağımız teşkilatlanma modeli temiz ve dürüst olacak.Temiz ve dürüst olacak ki kuruluşunu yaptığımız ve çatısı altında birleştiğimiz İYİ Parti daha ileriye,hep ileriye gitsin iktidar olsun. Bizim amacımız İYİ Parti Samsun Teşkilatını gelecek nesiller ile birlikte daha güçlü,birbirine kenetlenmiş, zafere odaklanmış ve inanmış, Ortak ve organize  akıl ile yönetmek. Biz ekip olarak yapmadığımız ve yapamadığımız hiçbirşeyi vaad etmiyoruz. Öncesinde yapmış olduğumuz ve sonucunda başarıya giden projelerimizle konuşuyoruz.


Evet biz bunu başardık… 31 Mart 2019 seçimlerinden önce ve seçim sürecinde Atakum İlçe Teşkilatının İlçe Başkanvekilliği’ni yürüttüm. Bize tevdi edilen görev Mahalli İdare Seçimlerinde,Millet İttifakı olarak Atakum Belediyesi’ni kazanabilmek ve İYİlerin iktidarına giden bu kutlu yolda Atakum gibi kozmopolit bir kentte bunun önünü açmaktı. Geçmiş siyasi yaşamımızda yapılan yanlışları gördük ve tecrübe edindik.

Çünkü biz çok iyi biliyoruz ki;  bir siyasi partinin en yetkili karar organı yönetim kuruludur. " dedi.


EN BÜYÜK FARKIMIZ TEŞKİLATLARA VE TEŞKİLATÇILIĞA VERDİĞİMİZ ÖNEM


Teşkilatlara saygı ve teşkilatçılığa verdikleri önemin en büyük farkları olduğunu belirten Cemal Ceyhun Karaca, " Parti içerisinde gruplaşmalara fırsat vermeyecek herkes bizim yol arkadaşımızdır. Hiçbir grubun birbiri ile olan geçmişte yaşamış oldukları sıkıntı,hesap ve kavgasının tarafı değiliz, olmayacağız!.. Kimseyi siyaset sahnesinden silme düşüncemiz ve çabamız olmayacak!... Herkes kendi siyasetini özgür biçimde yapabilecek.


Gençlerin enerjisi,yaşı büyük olan abilerimiz ve ablalarımızın tecrübesini harmanlayıp gençlere teşkilatçılığı ve yöneticiliği öğreterek İYİ Parti’nin geleceğini kalifiye ve yetişmiş genç nesillere bırakacağız ve tecrübelerimizle onları yönlendirecek ve mutlak başarı sağlayacağız. İl başkan adaylığı sürecinde ilçe başkanlığı seçimini tamamlamamış hiçbir ilçe başkanlığına delege yazdırmak için uğraşmadık. İlçe seçimlerinde seçmene ve iradelerine saygı duyduk ve duyacağız. Hiçbir ilçe başkanımıza il başkanlığı seçimleri için saygısızlık yapmayız ve iradelerine saygı duyarız.  " diye konuştu.



TÜM ADAYLAR, İLÇELERİNDE TEMAYÜL YOKLAMASINA TABİ TUTULACAK, TEŞKİLATLARIN İRADESİNE SAYGI DUYULACAK!



Karşısına ilk çıkan seçim hangisi olursa olsun,  il başkanlığı  hariç hiçbir makama ve mevkiye aday olmayacağını ifade eden Karaca, " Ben İl Başkanlığını herhangibir makama gelmek için basamak olarak kullanmayacağım!. Teşkilatlar arasındaki bağları güçlendireceğiz.Birbirini tanımayan yönetim kurulu üyesi olmayacak.Teşkilatlarımızın birlik ve beraberliğinin gücünü arkamıza alarak Güçlü ilçe, güçlü il, güçlü genel merkez temsiliyeti  oluşturacağız. Bir siyasi partinin en büyük amacı ve hedefi iktidar olmaktır. İktidara giden yol ise hem genelde hem de yerel de doğru adaylarla sonuca gitmektir. Milletvekilliği,Belediye Başkanlığı,Belediye Meclis Üyeliği gibi tüm adaylar bağlı bulundukları ilçe teşkilatları tarafından temayül yoklamasına tabi tutulacak ve ilçe teşkilatlarının iradesine saygı duyulacak. Bunun en büyük kazanımı. Her İlçe kendi siyasi yolunu ve kaderini kendisi belirleyecek!


SAMSUN, SAMSUN'DAN YÖNETİLECEK!..


Milletvekili  aday adayları normal seçim takvimine göre seçime en az 1 yıl kala sahada olacak ve teşkilatlar ile birlikte sokak sokak cadde cadde gezecek.Teşkilatlarımızın temayülüne göre oluşturulacak liste Genel Merkezimize teslim edilecek ve hep birlikte belirlediğimiz adaylar ile seçimlere gideceğiz.Samsun'un kaderini, Samsun teşkilatları belirleyecek!. Öncelikle kapı kapı gezme vakti bitecek.Hiç bir aday başka siyasi partilerle görüşüp kendine yer bulamayınca İYİ Partiyi tercih edemeyecek.Kısacası Kendi kapımıza hakim olacağız ve hep birlikte belirleyeceğimiz adaylar bizi en güçlü şekilde temsil edecek,hiçbir adayımızı diğer siyasi partilere yem ettirmeyeceğiz. Samsun, Samsun'dan yönetilecek!..