Tepe Reklamı3

Gizli Gündemimiz Yok



Eklenme Tarihi: 25/07/2020

İYİ Parti Samsun İl Başkan Adayı Cemal Ceyhun Karaca:

"Gizli Gündemimiz Yok!..

İYİ Parti Samsun İl Başkan Aday Cemal Ceyhun Karaca seçim çalışmalarını ve ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Gittiği her ilçede delegeler, parti yöneticileri ve partililerle yaptığı toplantılarda büyük ilgi ile karşılanan Karaca ilkeli, demokratik, saygılı bir yönetim oluşturacaklarını , seçim süresince gizli gündemlerinin olmadığını, açık şeffaf ve üye, delege iradesine saygı duyarak çalıştıklarını söyledi.

Seçimin sonucu ne olursa olsun , kazananın demokratik mücadele sonucunda İYİ Parti olacağını ifade eden Karaca, Canik'te İlçe yöneticileri ve delegelerle buluştu.


İLÇELERİ İL YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ YAPACAĞIZ! 

Burada Canik İlçe Başkanı Mustafa Keleş ve İYİ Partililerle bir araya gelen Karaca, " Geçmişte kimse ile sorunu olmayan, partimize ve davamıza gönül vermiş herkesi kucaklayan bir İYİ Partili olarak İl Başkanlığı'na adayım.

Geçtiğimiz dönemlerde yaşadığımız sıkıntılar ve olumsuzluklar, ilçe teşkilatlarının onayı ve görüşü alınmadan yapılan tercihlerin faturasını hep birlikte ödedik, sonuçlarını hep birlikte görüyoruz.

Adaylık çalışmalarım süresince benim ve arkadaşlarımın gizli gündemleri asla olmadı, olmayacak ta. Demokrasinin gereği açık ve şeffaf olmaktır. İlçeleri il yönetiminde söz sahibi yapacağız dedik ve bu sözümüzün arkasındayız. Her ilçe kendi ilçesi ile ilgili adaylık ve karar aşamalartında tek yetkili olacak. İl Yönetiminde kararlar alınırken ilçe yönetimlerinin önerileri ve talepleri gözönünde bulundurularak Partimizin menfaati doğrultusunda ortak akılla karar verilecek!" dedi.

BİZİM YÖNETİMİMİZDE KİMSE TEŞKİLATLARIN ÖNÜNE GEÇMEYECEK

İlçe teşkilatlarının yok sayılarak hareket edilmesinin sonuçlarının olumlu olmadığını belirten Ceyhun Karaca,  


"Biz hiç kimseye milletvekilliği sıralaması için söz vermedik, vermeyeceğiz. Belediye Başkan adayları, meclis üyeliği adaylıkları için ilçe teşkilatlarının talepleri ve kararları öncelikli olacak. Seçim kazanma uğruna birilerine makam, sıra ulufe dağıtılmasına izin vermeyeceğiz. Kapalı kapılar ardında pazarlıklar yapıp söz alanlara, söz verenlere fırsat vermeyeceğiz. Bu sözler uğruna ilçelerin ve delegelerin iradelerine ipotek konulmasına, baskı kurulmasına da izin vermeyeceğiz.bu oyunu oynayarak İYİ Parti ve teşkilatlar üzerinden nemalanmak isteyenlere ve makam uğruna bu yola başvuranlara da engel olacağız. İYİ Parti İlçe Başkanlarının Makam Odaları ve koltukları kendilerine aittir.  İYİ Parti'de tek karar mekanizması teşkilatlar, yöneticiler ve delegelerdir. 

İYİ Parti'de bizim dönemimizde İlçeler kendi kararlarını verecek, İl Yönetiminde hep birlikte kararlar alacağız.

Ben İl Başkanlığını bırakıp asla aday olmayacağım!.Gündemimiz, projemiz, İYİ Parti'ye hizmet, İYİ Parti'nin önce yerelde, sonra Türkiye'deki iktidarıdır. Ben İktidar Parrtisinin İl Başkanı olmak için adayım. Adaylıktan çekilme, bir başka aday ile birleşme gündemimizde yok ve olmayacak. Genç, dinamik, çatışmasız, herkesi kucaklayan, herkese saygı duyan kadrolarımızla İYİ Parti'yi iktidara taşımak için varız!" diye konuştu.