Tepe Reklamı3

ERTUĞRUL SAĞLAM’DAN AÇIKLAMA



Eklenme Tarihi: 02/02/2021

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Pazar günü oynadığımız Bereket Sigorta Ümraniyespor karşılaşmasıyla alakalı gerekli doneleri toplayıp TFF’ye müracaatta bulunacaklarını söyledi.
İlk olarak Cuma günü oynayacağımız Royal Hastanesi Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başladıklarını belirten Ertuğrul Sağlam, “Geçen gün ülke gündemini meşgul eden bir karşılaşma oynadıktan sonra o karşılaşmanın olumsuz izlerini bir kenara atıp, Cuma günü oynanacak çok önemli olan Royal Hastanesi Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başladık. Bereket Sigorta Ümraniyespor maçının ardından oyunculara izin vermeden hazırlıklarımıza başladık. İnşallah Cuma günü kendi sahamızda iyi bir mücadele, güzel bir oyun ve alacağımız 3 puanla da zirve yarışındaki mücadelemizi devam ettireceğiz. Şu anda herhangi bir sakatımız yok. Oğuz’un hastalığı vardı o iyileşti. Nadir’in sarı kart cezası mevcut. Onun dışında bir eksiğimiz görünmüyor. Altay maçındaki gibi güzel bir mücadele ortaya koyup, Royal Hastanesi Bandırmaspor maçının geleceğe ışık tutması açısından önemli olduğu kadar bize katkı sağlayacağını inanıyorum. Hem geleceğe umutla bakma açısından hem de geçen haftanın olumsuz izlerini üstümüzden atmak için önümüzde güzel bir fırsat var. İnşallah Bandırmaspor maçını iyi değerlendireceğiz” dedi.
Bugün TFF’ye gerekli müracaatları yapacaklarını ifade eden Ertuğrul Sağlam, “Bugün gerekli donelerimizi ortaya koyup, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) gerekli müracaatı yapacağız. Bu müracaatın detayları da kulüp resmi internet sitemizden yayınlayacağız. Kurallar gayet net ve açık bir şekilde ortada. Maçın içerisinde yaşananlar da çok net bir şekilde ortada. Biz müracaatımızı yapıp, ondan sonraki süreci bekleyeceğiz. Sakatlanan oyuncunun sağlık görevlilerinin sahaya girmesine rağmen sahayı terk etmeden oyunda kalmasında da bir hata var ama TFF yaşanan olayları ne şekilde değerlendirecek hep beraber göreceğiz. Kurallar ve uygulamalar çok net bir şekilde ortada. Benim hakeme itirazım samimi ve açık bir şekilde; sahaya girdim, ‘Verdiğiniz karar yanlış, bu bir skandaldır’ dedim. Tek söylediğim bu. Hakem de sahaya girdiğimden dolayı bana kırmızı kart verdi. Orada yaklaşık 50-60 kişi sahanın içerisindeydi. Hakemi uyarmam bu noktadaydı” diye konuştu.