sağ popup reklamı1
sol popup reklamı 1
Tepe Reklamı2
Tepe Reklamı1
Tepe Reklamı3
tepe reklam2
tepe reklam 3
Tepe Reklamı 2
tepe reklam 1

Başkan Kul’dan sünnet şölenine davet



Eklenme Tarihi: 01/08/2018

Başkan Kul’dan sünnet şölenine davet

Terme Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 2.’si yapılacak olan Sünnet Şöleni için hazırlıklar tamam.

Terme Belediyesi, 3 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek şölen için gün sayıyor. 3 Ağustos 2018 tarihinde yapılacak 2. Sünnet Şöleni için 1-25 Temmuz tarihleri arasında başvuruları tamamlanan 55 çocuk sünnet ettirildi.

BİR DİZİ ETKİNLİK

3 Ağustos Cuma günü Terme Belediyesi önünde saat 15:00’de başlayacak Sünnet Şöleni, Terme Belediyesi huzur sokağında devam edecek. Şölen öncesinde ise Sünnet olan çocuklar için konvoy yapılacak. Program kapsamında Mehteran takımı, Kuran-ı Kerim tilaveti, Animasyon gösterileri, Halk oyunları ve sirk gösterileri sunulacak.

55 ÇOCUK SÜNNET OLDU
Belediye Başkanı Şenol Kul, konvoya ve sünnet şölenine tüm Terme halkını davet etti. Başkan Kul, “Bu yıl 2.’sini gerçekleştireceğimiz Sünnet Şölenimizde 55 çocuğumuzun sünnetlerini gerçekleştirdik. Çocuklarımızı sünnet eden sağlık personeline ve Terme Devlet Hastanesi yöneticilerine teşekkür ediyorum. Cuma günü Huzur sokağımızda düzenleyeceğimiz sünnet şölenimizle de ailelerimizle bir araya gelip mutluluklarını paylaşacağız.Tüm hemşerilerimi sünnet şölenimizde bizlerle ve çocuklarımızla bu mutluluğu yaşamaya davet ediyorum” dedi.