sağ popup reklamı1
sol popup reklamı 1
Tepe Reklamı2
Tepe Reklamı1
Tepe Reklamı3
tepe reklam2
tepe reklam 3
Tepe Reklamı 2
tepe reklam 1

Atakum'da yüzlerce miniğe bayramlık sürprizi



Eklenme Tarihi: 12/05/2021

Atakum Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde yüzlerce Atakumlu çocuğa ulaştırdığı bayramlık hediyesiyle sürpriz yaptı. Tek tek ziyaret edilen minikler, bayram sevincini yaşadı

---------------------------

Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi (PAYMER) ekipleri, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’nin talimatıyla Ramazan Bayramı’nda çocukların yüzünü güldürmek için kolları sıvadı. İçerisinde pantolon, tişört, ayakkabı, bayram şekeri, hikaye kitabı, defter ile kalem olan hediyeleri özenle paketleyen ekipler daha sonra ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını evlerinde tek tek ziyaret etti. Hem merkez hem de kırsal mahallelerde yüzlerce Atakumlu minik bayram sevincini yaşadı. 


BAYRAM DAYANIŞMASI

Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere bayram dayanışmasını taşıyan Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi ekipleri, “Merkezimiz, başlattığı kampanya ile yüzlerce çocuğumuzun bu sene de yüzünü güldürdü. Kampanyaya destek olan tüm hayırseverlerimize çok teşekkür ederiz. Paylaşmanın ve dayanışmanın ayı olan Ramazan’da Atakumluların destekleri çocuklarımıza bayram sevinci oldu. Nice bayramlarda iyilik elimizi ihtiyaç sahibi ailelerimize uzatmak dileğiyle. Ramazan Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı. 


tam kapanmada “tam dayanışma’’ 


Atakum Belediyesi, tam kapanma sürecinde ihtiyaç sahibi Atakumlulara gıda kolisi desteği yaparak dayanışma ağını sürekli genişletiyor 

---------------------

Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi (PAYMER) ekipleri, tam kapanma döneminde ihtiyaç sahibi ailelere gıda desteği sağlamaya devam etti. Ekipler, belediyeye destek talebinde bulunan yurttaşların taleplerine koşarak dayanışma kolilerini tek tek evlere ulaştırdı. Tam kapanma dönemi boyunca süren dağıtımlarda yüzlerce hanenin sofrasına Atakumluların dayanışması uzandı. Yardımseverlerin, Atakum Belediyesi’ne ve Özgür Bölüşüm Derneği üzerinden Karadeniz Bölgesi’nin ilk Gıda Bankası olan AtaMarket’e gerçekleştirdiği desteklerle dayanışma kolilerinin sürekli olarak ulaştırıldığını ifade eden PAYMER yetkilileri, “Zor günlerde dayanışma ağını genişleterek çoğaltmayı amaçlıyoruz. Dayanışmamızın paylaştıkça çoğaldığını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Destek olan bütün yardımseverlere ve çalışmalarımızı her zaman yürekten destekleyen Atakum Belediye Başkanımız Av. Cemil Deveci’ye teşekkür ederiz” diye konuştu.