Tepe Reklamı3

Arap İş adamları Samsun’a Yatırım Yapacak



Eklenme Tarihi: 23/09/2020


Bağımsız Arap İşadamları ve Yatırımcıları Derneği üyeleri Samsun’a yatırım yapmak için temaslarına ve işbirliği arayışlarına başladı.


Ürdün, Mısır, Irak , Katar ve Filistinli 15’in üzerinde işadamından oluşan Samsun Merkezli ,Türkiye Arap İşadamları ve Bağımsız Yatırımcılar Derneği Samsun’da yatırım yapmak için çalışmalarına ve arayışlarına başladı.


Dernek yöneticileri, yaklaşık bir aydır, Samsun’un siyaset, ekonomi ve bürokrasi ile STK yöneticilerini ziyaret ediyor.


Türkiye Arap İşadamları ve Bağımsız Yatırımcılar Derneği Başkanı Othman Al-Faris ve Başkan Yardımcısı Khamees Al-Başa, Bağımsız Arap İşadamları olarak Ürdün, Mısır, Irak , Katar,  Filistinli işadamları ve yatırımcılardan oluşan üyeleri ile Samsun’da yatırım olanakları aradıklarını, bunun için girişimlerde ve temaslarda bulunduklarını söyledi.


SAMSUN’A YATIRIM YAPMAK İSTİYORUZ, YATIRIM OLANAKLARINI ARAŞTIRIYORUZ


Dernek yapısı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Türkiye Arap İşadamları ve Bağımsız Yatırımcılar Derneği Başkanı Othman Al-Faris, “ 15 e yakın işadamının oluşturduğu derneğimizin amacı,  Samsun’da yatırım olanaklarını araştırmak.  Derneğimiz,  Irak, Ürdün, Mısır, Katar gibi ülkelerin işadamlarından oluşuyor.  Çeşitli ülkelerden Arap işadamları Türkiye’nin bir çok şehrinde yatırım yaptı. Bizler Samsun’u görüp tanıdıktan sonra her anlamda bir çok avantaja sahip olan bu şehirde yatırım yapma kararı aldık. 


Bu anlamda işbirlikleri yapmak adına iş dünyası ile görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Samsun’da yatırım noktasında işbirliği geliştirmek çalışıyoruz.  Yabancı yatırımcı olarak güven ortamı çok önemli. Samsun’da  önemli işler yapılacağına inanıyoruz” dedi.


ÇOK AMAÇLI SALONDA TANITIM TOPLANTISI


Türkiye Arap İşadamları ve Bağımsız Yatırımcılar Derneği 24 Eylül günü saat 09.00’da Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonda Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve ASamsunBüyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in de katılacağı bir topğlantıda amaçlarını ve faaliyetlerini anlatacak.