Tepe Reklamı3

19 MAYIS GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ BAŞKAN ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ



Eklenme Tarihi: 08/06/2018


       Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve yönetim kurulu üyeleri Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret ettiler.

   Cemiyet Başkanı Çakır ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Şahin’e yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek Samsun’un yerel basın olarak nitelik ve sayı açısından diğer iller arasında ilk sıralarda olduğunu, güçlü bir basının şehir yaşamına da olumlu olarak yansıdığını söylediler.

    Başkan Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek; “Basınımızın sorumluluğu da yerine getirdiği işlevde bizim için çok önemli. Objektif, tarafsız ve iyi örgütlenmiş bir basın dünyası bulunduğu şehre de ülkemize de ciddi katkı verir ve faydası olur. Yeni seçilen yönetiminizi tebrik ediyorum. Basına büyük önem veriyorum ve bu kentin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak her zaman yanınızda olduğumu söylemek isterim. Basını, bürokrasisi, esnafı, siyasetçisi, büyüğünden küçüğüne her vatandaşımız bir ve beraber olursak şehrimiz için çok daha güzel işleri hayata geçirebilir ve şehrimizi hak ettiği yere taşırız diye düşünüyorum. Ziyaretiniz için hepinize teşekkür ederim.” Diye konuştu.

   Ziyaret fotoğraf çekimi ile son buldu.